Versmakers Achterbroek

Met Versmakers kies je bewust voor kraakvers lokaal voedsel. Daarmee steun je niet alleen de lokale producenten en de korte keten, maar versterk je ook je buurt. De lokale producenten krijgen bovendien een eerlijke prijs voor een goed product. Zo kan de buurt blijven rekenen op hun vakmanschap. Jouw buurt wordt ook een hechte buurt dankzij dat lokaal lekkers. Samen koken schept immers warme banden.

Versmakers Achterbroek zijn dan ook vooral mensen. De boeren uit de buurt, de vrijwilligers die de klanten onthalen, producten verpakken en de bar verzorgen, de buurtbewoners die kopen of samen koken. Bewust lokaal eten is wat hen drijft en bindt. Het samen doen, is wat hen motiveert.

Iedere maand kan je een Versmakers-foodbox bestellen en afhalen in je buurt. De Versmakers-foodbox bevat een superheerlijke maaltijd die eenvoudig te bereiden is.  Zo maak je zelf, met de recepten van Ferm tv-chef Elise, in een handomdraai een lekkere schotel klaar.

Hoe werkt het?

  1. Je bestelt hier je Versmakers-box boordevol lekkers uit je eigen buurt. Deze box is met zorg samengesteld in jouw buurtpunt. Hier komen alle producten van de lokale producenten samen.
  2. Je haalt je box af in je buurtpunt, Dorpshuis Achterbroek. In dit buurtpunt ontmoet je meteen fijne mensen, doe je samen leuke dingen en smeed je sterke banden.
  3. Nog leuker is het om deze producten samen klaar te maken en op te smullen.

Versmakers Achterbroek

Adres
Achterbroeksteenweg 192, 2920 Kalmthout, België

Telefoonnummer
0494 337 856

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.achterbroek.versmakers.be/

Vandaag geopend
Bekijk de openingsuren

maandag:gesloten
dinsdag:19:00 - 23:00
woensdag:13:00 - 17:00
donderdag:13:00 - 17:00, 19:00 - 23:00
vrijdag:19:00 - 23:59
zaterdag:gesloten
zondag:gesloten
Menu