SOFlien

Eerlijkheid en duurzaamheid, dat staat bij ons centraal! En dit liefst met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten: gezonde make-up, huidverzorging met powerfoods uit de Himalaya of kledij die natuurlijk gekleurd is zonder chemicaliën. Als geografe koos ik voor een aantal gecertificeerde ecologische merken die goed zijn voor mens, dier en milieu.

Zo kan je de kledingmerken Givn, Komodo, Basic Apparel, Lavandera, Organic Basics en A-dam bij ons terugvinden. Deze merken bewijzen meteen dat ecologische en fairtrade kledij geen geitenwollensokken uitstraling hoeft te hebben. En bovendien zijn ze heerlijk zacht om te dragen! Voor de huidverzorging kiezen we meestal voor Belgische merken zoals Cîme, Ray, Maiwe en Wondr: geen nasty ingrediënten en duurzame verpakkingen. Verder wordt het aanbod aangevuld met merken zoals Weleda, Madara, Couleur Caramel, enz.

In onze winkel sta ik je graag bij met mijn advies. Maar dat kan ook tijdens een private shopping, makeup advies, gelaatsverzorging of workshop in ons Glow atelier. Bij een huidverzorging op maat maken we gebruik van de producten van het bionome merk Dr. Baumann. Meer info vind je op onze website: http://soflien.com.

Sinds 2023 is het ook mogelijk om jouw eigen gepersonaliseerde trui van duurzaam alpacawol te laten maken. Dit doen we in samenwerking met het Essens atelier van Mien wol. In de winkel kan je verschillende modellen komen passen en kleuren kiezen.

Kom dus zeker eens langs en ik help je graag verder om de juiste producten te selecteren passend bij jouw levensstijl en die gezond zijn voor jou en de planeet!

Duurzaam, Ecologisch, Fair Trade, Korte keten

SOFlien

Adres
Nieuwstraat 42 2910 Essen

Telefoonnummer
0494 93 15 67

E-mailadres
[email protected]

Website
https://soflien.com/

Morgen geopend vanaf 13:00
Bekijk de openingsuren

maandag:gesloten
dinsdag:gesloten
woensdag:10:00 - 13:00
donderdag:gesloten
vrijdag:13:00 - 17:00
zaterdag:10:00 - 17:00
zondag:gesloten
Menu