Mien Wol

Welkom bij Mien, wol en meer! Bij Mien draait alles om het ambachtelijke proces van spinnen, hand breien en sinds kort ook het  gebruik van een handbreimachine voor het maken van prachtige en duurzame wolproducten.

Geïnspireerd door de rijke geschiedenis van breien en haken, streeft Mien ernaar om kwaliteitsproducten te leveren die niet alleen mooi zijn, maar ook ethisch verantwoord.

De kledingcollecties bestaan voornamelijk uit items gemaakt van alpaca, merino, mohair en af en toe ook kasjmier wol. In de zomer wordt er vaker gebruik gemaakt van katoen en linnen. Deze zachte en luxe materialen zorgen voor hoogwaardige en comfortabele kledingstukken die lang meegaan.

Mien gelooft in het gebruik van mulesingvrije wol. Dit betekent dat de wol afkomstig is van schapen die op een diervriendelijke manier worden gehouden, zonder enige vorm van mishandeling. Door te kiezen voor mulesingvrije wol, kunnen klanten met een gerust hart genieten van onze prachtige breigarens en -producten.

Naast mijn kant-en-klare producten, die je gepersonaliseerd kan laten aanpassen,  bied ik ook DIY-pakketten aan waarmee je zelf aan de slag kan om je eigen handgebreide of geborduurde creaties te maken. Mijn workshops zijn hierbij een perfecte gelegenheid om de fijne kneepjes van het breien te leren en op een gezellige manier nieuwe mensen te ontmoeten.

Mien hecht veel waarde aan duurzaamheid en lokale samenwerkingen. Zo werkt Mien momenteel samen met SOFlien die dezelfde passie voor ambacht en duurzaamheid deelt. Door het delen van kennis en materialen streven we ernaar om een positieve impact te maken op de wereld om ons heen.

Dus, ben je op zoek naar prachtige handgebreide producten, workshops en DIY-pakketten gemaakt van hoogwaardige en duurzame wol? Dan ben je bij Mien aan het juiste adres! Kom eens langs op de webshop of instagram en laat je inspireren door de warmte en luxe van de wolproducten.

Of je nu een ervaren breier of een beginner bent, bij Mien, is er elk wat wils. En voor degenen die op zoek zijn naar een uniek cadeau, heeft ook handgemaakte en duurzame brei- en haakwerkjes die met liefde en zorg zijn gemaakt.

Duurzaam, Ecologisch

Mien Wol

Menu