Eco-Brands

Eco-Brands is ontstaan als middel om te zorgen voor onszelf en onze planeet, met eerlijke ecologische huis-, tuin-, keuken- en verzorgingsproducten voor baby, kind, dier en volwassenen. Zonder dat we moeten transformeren in geitenwollensokken. Dat tijdperk is voorbij 😉.
Voor Eco-Brands is het belangrijk dat we gebruiken wat de planeet ons geeft, zonder ze te schaden. Elk product wordt zorgvuldig uitgekozen, bestudeerd en geëvalueerd. Daarbij wordt alles eerlijk gecommuniceerd met een woordje uitleg bij elk product.

Bij Eco-Brands gaat het om meer dan alleen de stempel ‘ecologisch’ en gaan we een stapje verder. In de mate van het mogelijke wordt er je verteld over hoe lokaal een product is, uit welke materialen de verpakking en het product zelf bestaat, of het vegan of zero waste is,…
Eco-Brands bekijkt ecologisch leven niet als een zwart-wit verhaal. Soms is een product niet lokaal, maar wel eco of is het product wel lokaal en ook nog eens eco of…

Heb je weinig tijd om zelf op onderzoek te gaan? Dat is geen probleem! Want alles bij Eco-Brands werd nauwkeurig onderzocht. Je mag er dus zeker van zijn dat wat je koopt niet alleen goed is voor jou, maar ook voor onze planeet.
Het enige wat jij nog kan doen is je favoriete producten leren kennen.
Zalig toch, shoppen en producten gebruiken én terwijl onze planeet groener maken.

Help me make this world a better place.

ECOvriendelijke groetjes
Karen Brands

Open op afspraak of via webshop

Biologisch, Duurzaam, Fair Trade, Korte keten
Menu