De Laerhoeve

De Laerhoeve is een melkveebedrijf waar met veel liefde en aandacht voor de koeien wordt gezorgd. Van de lekkere, dagverse melk die zij geven, wordt heerlijke yoghurt, kefir en yoghurtijs gemaakt.

Bij De Laerhoeve maken we op ambachtelijke wijze yoghurt die we tot wel 20 uur laten fermenteren, zodat deze laag in lactosegehalte uitkomt.  De yoghurt heeft een milde, zachte smaak en dit alles op natuurlijke wijze zonder toevoegingen van aroma’s, suikers of bewaarmiddelen. We noemen het een kwaliTIJDsvolle en gezonde boerenyoghurt!

Onze kefir is een frisse karnemelkachtige drank.  Na het pasteuriseren van de dagverse melk voegen we een kefircultuur en gisten toe.  Na een lange fermentatie bekomen wen een kefir die laag in lactosegehalte zit, maar nog boordevol goede eigenschappen!

Bij De Laerhoeve hebben we een yoghurtijsrecept gemaakt dat perfect aansluit bij de smaak van onze yoghurt.  De basis bestaat uit meer dan 80% vers gemaakte yoghurt en hoevemelk.  48 uur na het nemen van de dagverse melk is het yoghurtijs klaar.  Een potje vol ambacht en liefde voor de basisproducten.  Verkrijgbaar naturel, met Amarena-kers, boomgaardfruit, groene appel en aardbei.  Laat je verbazen door de smeuïgheid en romige smaak!

Onze yoghurt is te koop bij Spar Achterbroek, Spar Heikant, Spar Wildert en Kipcorner Loenhout.

Onze yoghurt, kefir en yoghurtijs zijn te koop op de boerderij zelf aan de automaten (Roosendaalsebaan 140 A, 2920 Kalmthout).

Korte keten
Menu