De Wasbare Luier

De Wasbare Luier heeft alles in huis om je kindje een duurzame start te geven. Door te werken met wasbare luiers bespaar je meer dan 1 ton restafval per kind. In plaats van 8.000 wegwerpluiers, gebruik je een 30-tal wasbare luiers telkens opnieuw. Goed voor het milieu én goed voor je portemonnee, want met het gebruik van bijvoorbeeld wasbare billendoekjes alleen al, bespaar je ruim € 250.

In ons groot assortiment aan merken, vind je zeker de ideale luier voor jouw kind. En als je door de bomen het bos niet meer ziet, helpen we je met veel plezier verder in je zoektocht. Naast wasbare luiers en wasbare billendoekjes kan je bij ons ook terecht voor wasbare zwemluiers, wasbaar maandverband, wasbare borstkompressen en alle nodige accessoires. En dit allemaal met toffe prints en mooie designs.

De Wasbare Luier is een webshop (www.dewasbareluier.be), waarvan de hoofdzetel is gelegen aan Achterbroeksteenweg 63, 2920 Kalmthout. Maar je kan ook een deel van ons assortiment terugvinden in de tweedehandswinkel Finn & Julia, Heidestatiestraat 19, 2920 Kalmthout.

Duurzaam, Korte keten
Menu