Binnenkort is het weer “Week van de korte Keten”!

Enkele collega-boeren uit de Polderregio (Hoeveslagerij Gabriels, De Schutter Hoevezuivel , T Klepperke, Olivier Van Look, Bresseleers , familie Mous en Lode Cerstiaens) hebben een POLDERBOX in elkaar gestoken.

Wat is de polderbox?

Het is een verse maaltijdbox met lokale producten van deze boerderijen uit de polder. Hiermee tover je een heerlijke maaltijd op tafel bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Wat te verwachten als maaltijd?

– slaatje met geitenkaaskroketjes

– wok met groenten en gemarineerde rundsreepjes

– chocomousse (klaargemaakt)

Buiten de heerlijke producten en het recept, vind je ook nog een mooie uitgestippelde fietsroute voor groot en klein in de box langsheen de boerderijen.

Een polderbox kost € 20 per persoon.

De polderbox kan tot en met 7 mei 2022 besteld worden, via dit online formulier (https://forms.gle/zxDXdVx6RYLWKDDX9) of via een papieren inschrijfformulier bij de lokale handelaars.

Je kan op twee verschillende dagen de box afhalen (woensdag 18/5/2022 of zaterdag 21/5/2022) bij één van de 5 afhaalpunten:

– ’t Klepperke (rijstraat 30, Stabroek)

– Hoeveslagerij Gabriëls (’s Hertogendijk 54, Stabroek)

– Bresseleers (Ertbrandstraat 46, Kapellen)

– De Schutter Hoevezuivel (Starrenhoflaan 19, Kapellen)

– Hoevewinkel ‘Ter Schriek’ (Schriek 87, Ekeren)

Je stort op voorhand, voor meer informatie zie bestelformulier. Na betaling krijg je een bevestigingsmail, pas dan is je bestelling volledig afgerond!