Eindejaarsactie – Wuustwezel

Na een moeilijk anderhalf jaar willen we onze lokale ondernemers een hart onder de riem steken en hopelijk wil jij daar een handje bij helpen.

Ook winkels die hier op de Ecowijzer staan doen mee. Ga dus zeker eens bij hen langs en verzamel stempels op je spaarkaart.

Hoe werkt de actie zelf?

Bij elke aankoopschijf van 10 euro krijg je een stempel op je spaarkaart bij één van de deelnemende handelaars. De volle spaarkaarten mag je bij hen ook binnen brengen. De spaarkaart geeft je recht tot deelname aan de actie en de kans om mooie prijzen te winnen.

Niet minder dan 89 handelszaken, verspreid over de ganse gemeente Wuustwezel, deden mee met de eindejaarsactie van #koopinwuustwezel en deze actie liep van 1 december tot en met 2 januari 2022.

De handelaars willen op deze manier, in deze moeilijke tijden, de klanten belonen voor hun vertrouwen en elke klant een kans geven om mooie prijzen te winnen. Er werd een grote prijzenpot door de gemeente Wuustwezel voorzien van 10.000 euro met als hoofdprijzen 2.500 euro, 1.000 euro en 500 euro, telkens in waardebonnen van project2990/koopinwuustwezel. Daarnaast zijn er nog maar liefst 200 prijzen van 30 euro te verdelen, ook in waardebonnen van project2990/koopinwuustwezel. De winnaars kunnen de waardebonnen in de loop van 2021 besteden bij de deelnemende handelaars.

De deelnemende handelaars waren ter plaatse herkenbaar aan een heel mooie en opvallende sticker en hier kan je een lijst van de deelnemers raadplegen.

De organisatie is in handen van project2990 in samenwerking met het gemeentebestuur.

Menu