Wees eens een goedzak, bestel een goedzak

Kalmthout – Wil jij internationale solidariteit vanuit onze gemeente mee steunen?  Ondersteun dan onze actie: ‘wees eens een goedzak, koop een goedzak’. Deze zak is gevuld met allerlei lekkers en spullen die op een verantwoorde manier geproduceerd en/of verkocht worden. Van fairtrade tot bio, van lokaal tot wereldwijd: je wordt helemaal gelukkig van onze goedzak!

De ‘goedzak’ kost je slechts twintig euro. Wij verrassen je dan met (h)eerlijke producten. Met de ‘goedzak’ maak je op een unieke wijze verder kennis met onze GROS-werking en ondersteun je met de opbrengst rechtstreeks de projecten van de verenigingen.

Hoe?

  • Breng ten laatste 17 september 2021 je bestelling binnen bij de Wereldwinkel Kalmthout of het onthaal van het gemeentehuis (Kerkeneind 13) of geef je bestelling door via [email protected]
  • Haal je goedzak op de biomarkt van  zondag 3 oktober af (pleintje aan de bib) of kom hem tot en met zaterdag 9 oktober tijdens de openingsuren oppikken in de Wereldwinkel.
  • Ben je moeilijk te been of geraak je écht niet ter plaatse? Laat het ons weten! We leveren de zak dan bij je thuis af. Vermeld op het strookje of in je mail welke datum het best past.
Menu