App Too Good to Go – samen tegen voedselverspilling

Verrassing

Daarom is er een app “Too Good To Go” ontwikkeld. Zij werken met verrassingspakketten. Dit houdt in dat je een pakket koopt met eten dat bestaat uit alle heerlijke en nog perfect  eetbare producten die winkels en restaurants weggooien na sluitingstijd.

Ze werken samen met bakkerijen, restaurants, hotels en supermarkten die elke dag verse producten in de toonbank leggen of die producten hebben aangeboden die minder verkocht hebben dan eerst gedacht. Je weet dus op voorhand nooit exact wat je koopt. Het is dus steeds een verrassing.

Je kunt de app downloaden in de App Store of Google Play. Je geeft aan waar je woont of werkt. En je kunt dagelijks zien welke zaken in je omgeving een verrassingspakket aanbieden. Er is ook gedacht aan de vegetariërs onder ons. En gezien we vlak aan de grens zitten, kun je ook zaken in Nederland terug vinden.

Meer info vind je terug op www.toogoodtogo.be

Menu